loading

Moja priča

Ja sam Ela Breski, poduzetnica s diplomom iz Menadžmenta. Kroz svoje akademsko obrazovanje stekla sam osnovne kompetencije i znanja iz područja menadžmenta, upravljanja u organizacijama, menadžerskih vještina, kreativnog poduzetništva, poslovne etike i ostalih područja relevantnih za profesionalni razvoj. No, nisam se zaustavila na akademskom obrazovanju jer sam zagovornik cjeloživotnog učenja, rada na sebi i razvijanja kompetencija u vidu stvaranja dodatne osobne vrijednosti. Razvoj interpersonalnih vještina (komunikacije, upravljanja konfliktima, pregovaranja, timskog rada, emocionalne inteligencije, empatije itd.) posebno je privukao moju pozornost, pa sam se usmjerila u usavršavanje znanja iz tih područja i pokretanje vlastitog poslovanja.

„Ulaganjem u sebe, svoje znanje i razvoj sigurno nećete pogriješiti.“

Pitate se kako je nastao Power team by Ela i od kud mi hrabrosti za pokretanje vlastitog poslovanja u ovako neizvjesnim vremenima? Moja priča započela je nezadovoljstvom organizacijskom klimom i kulturom na zadnjem radnom mjestu gdje sam radila u timu koji je sve bio, samo ne tim, a u kojem su individualci gledali isključivo osobne interese i gdje kolektiv nije postojao. Gotovo svakodnevno događale su se konfliktne situacije u kojima suprotstavljene strane nisu umijevale pronaći zajednički jezik zbog nedostatka razvijenosti interpersonalnih vještina, što je uzrokovalo ponavljanje istih konflikata s još izraženijim komunikacijskim problemima. Nažalost, edukacije kao mogućnost za popravak takvog stanja nisu bile opcija. Kulminacija mog nezadovoljstva dogodila se kad sam shvatila kako uopće nema želje za promjenom postojećeg stanja, ni od strane članova tima, niti od nadređenih jer su odlučili organizirati isključivo zabavni team building s temom kuglanja, a koji sutradan nije rezultirao promjenom postojećeg stanja. Odlučila sam maknuti se iz takve sredine u kojoj nema perspektive za napredak i omogućiti priliku za napredak svima koji osvijeste važnost kontinuirane edukacije. Kroz prethodna radna iskustva na pozicijama voditelja prodajnog osoblja i trenera te brojne edukacije koje su uslijedile po odlasku iz toksične organizacije, prikupila sam znanja za nošenje s glavnim poslovnim izazovima u svakom timu i u svakoj organizaciji.

 

„Vjerujem da Vam mogu pomoći da budete uspješniji i zadovoljniji.“

 

Odgovorno mogu tvrditi da, ukoliko ćete odabrati bilo koju od mojih usluga i sa znatiželjom te otvorena uma joj pristupiti, dobit ćete sve alate s čijom primjenom možete postati bolji u svom poslu, međuljudskim i komunikacijskim vještinama. Kontinuirana primjena tih alata omogućit će Vam da postanete motiviraniji, zadovoljniji i uspješniji. „Posljedica“ toga biti će i povećanje efikasnosti koja će se manifestirati kako na poslovnom tako i na osobnom planu.

Moja priča

Zašto odabrati mene

Pristupačnost

Na dispoziciji za pomoć na svim kanalima pri rješavanju poslovnih izazova

Individualan pristup

Individualizacijom radionica i edukacija pristupam konkretno Vašim potrebama

Staloženost i smirenost

Bez panike pristupam svim izazovima i smireno tražim najbolja rješenja

Poštenje i pravednost

Fokusirana sam na pružanje najbolje usluge na obostrano zadovoljstvo

Transparentnost i etičnost

Ne dajem lažna obećanja već pružam rješenja koja su ostvariva

Komunikativnost

Pravodobne i konstruktivne povratne informacije su ključne za efikasnija rješenja

Obratite mi se s povjerenjem

Ukoliko trebate pomoć za jačanje Vašeg tima, poboljšanje komunikacijskih vještina, izgradnju odnosa u timu, rješavanje konfliktnih situacija ili samo želite analizirati jake i slabe strane Vašeg tima, slobodno mi se javite.