loading

Komunikacijska akademija I

Tip: GRUPNA RADIONICA
Kapacitet: 5-20 osoba

Ova akademija namijenjena je prodajnom osoblju koje će kroz individualan pristup, međusobnom razmjenom iskustava, radom u manjim grupama i brojnim drugim metodama naučiti kako uspješno komunicirati i koristiti sve oblike komunikacije. Kroz komunikacijsku akademiju I polaznici će učiti o ključnim sastavnicama procesa uspješne komunikacije, kontroli emocija, upravljanju stresom, slušanju i odgovarajućem tipu komunikacije za određenu situaciju.

„Uspješna komunikacija povezuje ljude, smanjuje frustracije i olakšava život.“

Razvijanjem učinkovitih komunikacijskih vještina moći ćete se bolje povezati sa svim ljudima oko sebe i smanjiti nerazumijevanje te konflikte i frustracije, kako u poslovnom tako i u osobnom životu.

Trajanje akademije je 32 sata odnosno radionice se provode kroz četiri dana, po osam sati dnevno.

Prijava na akademiju

Za prijavu na akademiju molimo da ispunite obrazac niže. Nakon prijave kontaktirat ću Vas kako bih saznala što više detalja o Vašim potrebama, u cilju organizacije što kvalitetnijeg sadržaja na radionicama.

Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna.

Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pravila privatnosti na ovoj web stranici.

Obratite mi se s povjerenjem

Ukoliko trebate pomoć za jačanje Vašeg tima, poboljšanje komunikacijskih vještina, izgradnju odnosa u timu, rješavanje konfliktnih situacija ili samo želite analizirati jake i slabe strane Vašeg tima, slobodno mi se javite.