loading

Komunikacijska akademija II 

Tip: GRUPNA RADIONICA
Kapacitet: 5-20 osoba

Kroz različite tematike, od naprednih komunikacijskih vještina do pregovora u specifičnom poslovnom okruženju, polaznici će u četiri dana, po 8 sati dnevno obogaćivati svoje komunikacijsko i pregovaračko znanje.

„Kako bi tim mogao uspješno funkcionirati, mora imati vođu s razvijenim komunikacijskim vještinama i sposobnostima pregovaranjima tako da bi sav posao mogao nesmetano teći.“

Vještine dobrog pregovaranja osiguravaju mogućnost izgradnje održivih poslovnih odnosa, mogućnost razvoja tima i pomaže u ostvarivanju ciljeva tima i cijele organizacije.

U individualno osmišljenim radionicama kroz razne metode rada (igranje igara, brainstorming, brainwriting, analize situacija, praktične vježbe, radom u grupama, međusobnom razmjenom iskustva i analizom situacije) dobit ćete sve alate za uspješno komuniciranje u svakoj situaciji i zaključenje pregovora uz ispunjenje Vaših interesa u tom sporazumu.

Prijava na akademiju

Za prijavu na akademiju molimo da ispunite obrazac niže. Nakon prijave kontaktirat ću Vas kako bih saznala što više detalja o Vašim potrebama, u cilju organizacije što kvalitetnijeg sadržaja na radionicama.

Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna.

Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pravila privatnosti na ovoj web stranici.

Obratite mi se s povjerenjem

Ukoliko trebate pomoć za jačanje Vašeg tima, poboljšanje komunikacijskih vještina, izgradnju odnosa u timu, rješavanje konfliktnih situacija ili samo želite analizirati jake i slabe strane Vašeg tima, slobodno mi se javite.