loading

Prodajna akademija I

Tip: Grupna radionica
Kapacitet: 5-20 osoba

Prodajna akademija I stvorena je za usavršavanje prodajnih vještina Vašeg prodajnog tima, kao i za uhodavanje novog prodajnog osoblja.

„Prodajne vještine ključan su faktor koji odlučuje o uspjehu organizacije.“

Uz igre poput igranja uloga i zanimljive zadatke, u ovoj akademiji obradit će se razne prodajne teme, od psihologije prodaje do pravodobne i pravilne komunikacije s kupcima, izgradnje odnosa kako bi oni u konačnici postali zadovoljni stalni kupci. Praktične vježbe bit će prilagođene proizvodima ili uslugama koje nudite uz korištenje individualnog pristupa kreiranju radionica prije njihova početka.

Trajanje akademije je 32 sata odnosno četiri dana po osam sati dnevno. Kroz ta četiri dana odradit će se četiri radionice fokusirane na sve faze procesa prodaje.

Prijava na akademiju

Za prijavu na akademiju molimo da ispunite obrazac niže. Nakon prijave kontaktirat ću Vas kako bih saznala što više detalja o Vašim potrebama, u cilju organizacije što kvalitetnijeg sadržaja na radionicama.

Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna.

Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pravila privatnosti na ovoj web stranici.

Obratite mi se s povjerenjem

Ukoliko trebate pomoć za jačanje Vašeg tima, poboljšanje komunikacijskih vještina, izgradnju odnosa u timu, rješavanje konfliktnih situacija ili samo želite analizirati jake i slabe strane Vašeg tima, slobodno mi se javite.