loading

Prodajna akademija II

Tip: Grupna radionica
Kapacitet: 5-20 osoba

Uz zanimljivu tematiku izgradnje odnosa, organizacije posla, unapređivanje procesa prodaje, upravljanja ciljevima, interne i eksterne komunikacije, vođenja tima, polaznici će obogatiti svoje znanje o menadžerskim vještinama.

 „Akademija kreirana rukovoditelje koji žele obogatiti svoje znanje o prodaji i menadžmentu.“

Trajanje akademije je 32 sata odnosno četiri dana po osam sati dnevno. Polaznici mogu očekivati nove, u potpunosti individualizirane radionice, prilagođena njihovim potrebama i kontinuirano ažurirane najnovijim saznanjima u svijetu prodaje i menadžmenta. Na zabavano-edukativan način učit će se kroz igranje igara, brainstorming, brainwriting, analize situacija, praktičnim vježbama i radom u grupama.

Prijava na akademiju

Za prijavu na akademiju molimo da ispunite obrazac niže. Nakon prijave kontaktirat ću Vas kako bih saznala što više detalja o Vašim potrebama, u cilju organizacije što kvalitetnijeg sadržaja na radionicama.

Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna.

Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pravila privatnosti na ovoj web stranici.

Obratite mi se s povjerenjem

Ukoliko trebate pomoć za jačanje Vašeg tima, poboljšanje komunikacijskih vještina, izgradnju odnosa u timu, rješavanje konfliktnih situacija ili samo želite analizirati jake i slabe strane Vašeg tima, slobodno mi se javite.