loading
Analiza tima
Analiza tima

Analiza tima

Analiza tima prvi je korak u razumijevanju funkcioniranja tima i daljnjem radu s timom. Analiziranjem tima omogućuje se uvid u stvarni prikaz funkcionalnosti i komunikacije u timu, kao i njegove efikasnosti.

Također se određuje trenutni način rada i snalažljivost svakog zaposlenika u timu, usklađenost poslovnih ciljeva s ciljevima svakog zaposlenika te se dobiva uvid u motivaciju i trenutno zadovoljstvo zaposlenika svojim poslom. Uvidom u osobne karakteristika i crte ličnosti pojedinaca u timu otkrivaju se polja u kojima članovi tima mogu na najbolji mogući način upotpunjavati jedni druge.

Analiza tima tako prethodi i organizaciji team building radionica odnosno pohađanju akademija kako bi se radionice u sklopu akademije u potpunosti mogle prilagoditi individualnim potrebama članova tima i daljnjeg razvoja efikasnosti tima.

Razumijevanje tima

Razumijeti potrebe tima

Funkcioniranje tima

Stvarni prikaz funkcionalnosti i komunikacije u timu

Timski rad

Usklađenost poslovnih ciljeva s ciljevima svakog zaposlenika

Motivacija

Uvid u motivaciju i trenutno zadovoljstvo zaposlenikaVestibulum et vulputate dolor.

Zadovoljstvo zaposlenika

Uvid u trenutno zadovoljstvo radnom okolinom

Osobine pojedinaca

Uvid u osobne karakteristike i crte ličnosti pojedinaca

Ostale usluge

Obratite mi se s povjerenjem

Ukoliko trebate pomoć za jačanje Vašeg tima, poboljšanje komunikacijskih vještina, izgradnju odnosa u timu, rješavanje konfliktnih situacija ili samo želite analizirati jake i slabe strane Vašeg tima, slobodno mi se javite.