loading
Medijator pri konfliktima
Medijator pri konfliktima

Medijator pri konfliktima

Konflikte je potrebno kvalitetno razriješiti, a ne samo privremeno zakrpiti jer oni mogu imati pozitivno i negativno djelovanje na pojedince u organizaciji, timove i cjelokupne organizacije.

Potrebno je prepoznati uzroke konflikata (međuovisnost posla, razlike u mišljenjima, ciljevima, očekivanjima ili preferencijama među uključenim stranama u konfliktu) kako bi se on uistinu mogao riješiti. Ukoliko se ne riješi uzrok, konflikt će se najvjerojatnije ponovno pojaviti u još izraženijem obliku i pritom negativno djelovati na uključene strane.

Individualnim pristupom svakoj pojedinoj konfliktnoj situaciji s kojom se suočavate pomoći ću Vam u prepoznavanju njezinog uzroka, rješavanju konflikta i osiguravanju njegovih pozitivnih učinaka na zadovoljstvo svih uključenih strana.

Kvalitetno rješavanja konflikata

Nullam ligula lacus, pulvinar eu nibh bibendum

Pozitivni konflikti

Uzimanje pozitivnih stvari iz konflitnih situacija za poboljšanje timskog rada.

Negativni konflikti

Nesuglasice i razlike u mišljenjima,stavovima i percepcijama.

Uzročnici konflikata

Sukob različitih osobnosti.

Pristup konfliktima

Komunikacijske vještine, aktivno slušanje,asertivna komunikacija.

Individualni pristup

Individualni pristup svakoj pojedinoj konfliktnoj situaciji

Ostale usluge

Obratite mi se s povjerenjem

Ukoliko trebate pomoć za jačanje Vašeg tima, poboljšanje komunikacijskih vještina, izgradnju odnosa u timu, rješavanje konfliktnih situacija ili samo želite analizirati jake i slabe strane Vašeg tima, slobodno mi se javite.