loading
Organizacija team buildinga
Organizacija team buildinga

Organizacija team buildinga

Želite postići sve poslovne ciljeve i pritom ojačati povezanost u timu, izgraditi bolje odnose među članovima, potaknuti ih na iskrenu i otvorenu komunikaciju?  Tu sam za Vas.

Obratite mi se s povjerenjem za organizaciju team buildinga u pravom smislu te riječi. S posebno osmišljenim akademijama kroz koje ću u sklopu team buildinga provesti Vaš tim, učinit će ga jačim i efikasnijim.

Cilj organizacije edukativnog team buildinga kojeg nudim kao jednu od svojih usluga, omogućit će članovima tima da se bolje upoznaju, bolje razumiju i samim time bolje i surađuju. Kroz akademije otkrit će se slabosti i prednosti tima, ali i naučiti na koji način se one mogu upotpunjavati. Ukoliko će polaznici sa znatiželjom i otvorenog uma pristupiti radionicama koje su dio akademija, postat će motiviraniji i zadovoljniji, posljedično tome i efikasniji, a što će se sve manifestirati kako na poslovnom tako i na osobnom planu.

Povezanost tima

Međuljudsko poštovanje i uvažavanje.

Međuljudski odnosi

Izgradnja boljih odnosa među članovima.

Otvorena komunikacija

Potaknuti ih na iskrenu i otvorenu komunikaciju.

Poslovni ciljevi

Zajedničko postizanje ciljeva i rezultata.

Interaktivne radionice

Omogućit će članovima tima da se bolje upoznaju, bolje razumiju i samim time bolje i surađuju.

Usklađenost tima

Sinergija u rješavanju zajedničkih zadataka.

Ostale usluge

Obratite mi se s povjerenjem

Ukoliko trebate pomoć za jačanje Vašeg tima, poboljšanje komunikacijskih vještina, izgradnju odnosa u timu, rješavanje konfliktnih situacija ili samo želite analizirati jake i slabe strane Vašeg tima, slobodno mi se javite.